Ung kultur møtes

Påmelding til UKM starter 1. desember

Bilde fra UKM 2016

Det er kanskje ikke alle som vet helt hva dette står for, men sier vi UKM – så regner vi med at de fleste er med. Nå er det altså igjen på tide å tenke på et av årets største happening for alle unge i Rennebu mellom 10 og 20 år. Fra 1. desember 2017 vil det være mulig å melde seg på. Det er bare å gå inn på www.ukm.no så kan du klikke deg fram til fylke – kommune og påmelding. Her vil du også finne masse informasjon om UKM og hva som skal skje framover.

I fjor arrangerte vi UKM og BKM (barnas kulturmønstring) sammen. Høyst sannsynlig vil vi gjøre dette i år også, men kanskje på en litt annen måte. Dette vil vi orientere om etter hvert. Følg med på kommunens hjemmesider, så skal vi holde deg orientert.

Vi har heller ikke bestemt oss for når vi skal gjennomføre vårt lokale arrangement, vet bare at det må skje en eller annen gang i tidsrommet 7. januar til 19.mars i 2018. Men dette vil vi melde fra om etter hvert.

Så da er det bare å brette opp ermene og gjøre seg klar. Vi ønsker selvfølgelig at flest mulig skal benytte muligheten til å vise sine ferdigheter på en eller annen måte når denne sjansen byr seg. Dette skal være en arena for alle som ønsker å vise hva de kan.

Kulturkontoret i Rennebu

Publisert: 20. november 2017 ▪ Sist endret: 20. november 2017