Rehabilitering i en ny tid i Rennebu!

Bent Indredavik kommer! Kommer du?

Hvor: Mjuklia

Når: 3 desember  kl 1600-18.00

Mat: Gulasj suppe m/ foccacia brød fra kl. 15.45. Kaffe og lefse i pausen.

Foredragsholder: Bent Indredavik

OBS! Bindende påmelding : innen mandag 26 november

Påmelding sendes til kommunefysioterapeut Kari B.Tronsgård på epost: kari.tronsgard@rennebu.kommune.no, dersom man ikke har tilgang på mail kan man sende melding eller ringe 91381511.

Husk å skriv om du skal ha middag, kaffe og lefse, eller kun kaffe og lefse. Betales kontant ved oppmøte. 150 kr for middag, kaffe og lefse eller 50 kr for kun kaffe og lefse. Send gjerne samlet påmelding!

Bent Indredavik - spesialist i indremedisin og rehabilitering, avd. overlege ved Avdeling for hjerneslag, St. Olavs. Hospital

Bent Indredavik: Spesialist i indremedisin og rehabilitering, avdelingsoverlege ved Avdeling for hjerneslag, St Olavs Hospital. Professor ved Institutt for nevromedisin ved NTNU. Bent er en spydspiss innen forskning om og for slagpasienter både nasjonalt og internasjonalt.

Bent vil snakke om:

• Slagrehabilitering innen spesialist helsetjenesten og kommune helsetjenesten
  • Hva kreves av kommunene når pasientene skrives ut
  • Økonomiske konsekvenser

Mvh Rehabiliteringsteamet  i Rennebu kommune (v/leder Kari B.Tronsgård)

Publisert: 19. november 2012 ▪ Sist endret: 19. november 2012