Vi har barn som trenger deg

Har du tid?

Barneverntjenesten for Oppdal og Rennebu leter etter personer/familier fra Oppdal og Rennebu som har tid til overs til ulike oppdrag for barn. Vi trenger voksne både som tilsynspersoner for barn i fosterhjem, tilsyn i forbindelse med barnets samvær med foreldre og aktivitetskontakter eller sjåfører for å hente/bringe barn til og fra aktiviteter på timesbasis, og vi trenger avlastningshjem/ besøkshjem for barn f. eks. en helg i måneden og fosterhjem for barn i ulike aldre.  Oppdragene godtgjøres av kommunen i henhold til avtale som inngås.

Har du/dere tid og lyst?  Stikk innom oss på rådhuset i Oppdal, ta kontakt med oss på telefon 72 40 10 00 for en uformell prat, eller send en mail til ivar.boe@oppdal.kommune.no så tar vi kontakt med deg.

Barneverntjenesten for Oppdal og Rennebu.

Publisert: 10. oktober 2016 ▪ Sist endret: 10. oktober 2016