Du er her: Hjem / Nyheter / Vrimmelprogrammet

Innhold

    Vrimmelfestival

    Her er hele programmet!

    Vrimmelfestivalen går fra 23.oktober til og med 7. november - her bugner det av kulturarrangementer for alle! Takket være Trøndelag fylkeskommune og Sparebank1 SMN ble det en kraftfull Vrimmelfestival, og selvfølgelig - det hadde ikke blitt noe uten alle de frivillige som står på å arrangerer alt det flotte som skjer gjennom over 2 uker! Kulturlaget/kulturlivet i dugnadsbygda Rennebu levere til terningkast 6, så kom å nyt alt det positive som skjer!

    16.00 - 18.00: Afternoon Tea på Bakerikafeen
    229,- pr.pers.
    Påmelding senest 20. oktober på telefon 72 42 71 23
    3 etasjer m/sandwich og deilige scones med syltetøy og søte fristelser. Og selvfølgelig herlig te. 

    21.00: Vrimmelpøb med Kristian Raanes på Bygdapøbben
    Inngang: 200 kr, betales i døra
    Dørene åpner kl. 21.00
    Til tross for sin unge alder har Kristian allerede rukket å utmerke seg på flere områder som musiker rundt om i Norges land. Han har lenge vært en populær gitarist blant mange artister og band, i tillegg til å drive som soloartist og trubadur på siden. I Rennebu har han også blitt sett som gitarist til Astrid S., ved jevnlige besøk hos sine besteforeldre som bor på Berkåk og som vikar ved Kulturskolen.

    12.00: Åpning og dåp av dagsturhytta i Rødåsen? 
    GRATISARRANGEMENT
    Det går merka sti fra Rødåsen og frem til turmålet.
    Hva skal hytta hete? Det får du vite under åpningsarrangementet som ellers inneholder offisiell åpning og underholdning.
    Kle deg etter været og ta med mat og noe å sitte på. Vi spanderer bløtkake og bålkaffe - pølser og saft til barna.

    16.00: Barn ikke brud, NRK TV-aksjonen
    I dag går årets TV-aksjon av stabelen og det samles inn penger til Plans arbeid for å motvirke barneekteskap. I Rennebu vil 43 bøssebærer være ute på søndagstur, ta vel imot dem når de kommer.

    18.00: Kulturminnenes fortellerkraft med Kristin Prestvold, biblioteket
    GRATISARRANGEMENT
    Kristin Prestvold gir deg konkrete eksempler på formidlingsarbeid som er gjort med utgangspunkt i Sør-Gjæslingan, Nærøya, og andre steder i fylket. Undervegs får du se tekst, bilder, og film som inspirerer! 
    Foredraget er skreddersydd for deg som er interessert i trøndersk historie og kultur, og for deg som opptatt av kulturminnenes attraksjonskraft -enten de befinner seg der du bor eller i nettskyene.

    18.00: Vrimmelkino med Vitnett, Petter Kanin
    Inngang: 100 kr ved forhåndskjøp på nett, alle under 16 år slipper inn gratis når de kommer(så lenge vi har plasser). Vitnett sponser inngangsbilletten for de under 16 år.Petter kanin, barnefilm.
    Billett
    Varighet 1t 33min.
    Bea, Thomas og kaninene har endelig skapt en familie, men til tross for hans beste innsats klarer ikke Petter å bli kvitt sitt rampete rykte. Når han omsider bestemmer seg for å rømme fra familien, befinner Petter seg i en verden der hans rampestreker blir verdsatt. Når familien risikerer alt for å finne han, må Petter bestemme seg for hva slags kanin han vil være.

    20.00: Vrimmelkino med Vitnett, Aksel
    Inngang: 120 kr ved forhåndskjøp på nett, alle under 16 år slipper inn gratis når de kommer(så lenge vi har plasser). Vitnett sponser inngangsbilletten for de under 16 år.
    Billett
    Varighet 1t 50 min
    «Aksel» forteller historien om en av Norges største idrettsprofiler gjennom tidene, Aksel Lund Svindal. Filmen skildrer dramatiske hendelser i utforløypene, opp- og nedturer i livet utenfor bakken og kampen mot en kropp som sliter med å tåle belastningene. «Aksel» gir et unikt innblikk i en eventyrlig og spektakulær idrettskarriere, og ikke minst i en karriere som går mot slutten, i en film om viljestyrke og samhold.

    11.00: Quintuskonsert på sykehjemmet
    Gratisarrangement for beboere

    17.00: HøstVRIMMEL med kulturskolen, Frivilligsentralen
    Inngang: 50 kr, barn gratis, betales i døra
    Konsert og utstilling av og med elever i Kulturskolen i Rennebu

    19.30: Korkafé på Sandbrekka med Rennebu Mannskor
    Inngang: Gratis
    Salg av kaffe, noe å bite og åresalg
    Arrangør: Gunnes Grendalag

    20.00: "A night in New Orleans", konsert, Åshuset/Gisnås forsamlingshus
    Inngang: 150 kr, kaffe og kake på billetten - betales i døra
    Loddslag med flotte premier
    Gruppa Quintus har med seg vokalist Tricia Boutté fra New Orleans og spiller en stemningsfull konsert i Åshuset, vel verd å få med seg!
    Quintus vil vise frem alt som er av musikalsk lekenhet fra byen som ligger langs Mississippis utløp. "En kveld i New Orleans" tilbyr, varme, glede og masse energi!

    10.00 - 12.00: Den internasjonale teddybjørndagen, bamsefest på biblioteket
    GRATISARRANGEMENT
    Rennebu folkebibliotek inviterer til Bamsefest. I anledning den internasjonale teddybjørndagen oppfordrer vi barna til å ta med kosebamsen sin.
    Her blir det ulike aktiviteter frem til kl 12.00.
    Høytlesing og spennende aktiviteter - enkel servering.

    11.00: Medlemsmøte i Pensjonistforeninga med tema Moskva v/ Joar Fjellstad, kultursalen
    Inngang: 100 kr, inkludere servering, betales i døra
    Rennebu Pensjonistforening ønsker gamle og nye medlemmer velkommen til en spennende formiddag med kutlurelle innslag og spennende foredrag av Joar Fjellstad. 

    19.00: Åpen øvelse med damekoret Røst, kultursalen
    GRATISARRANGEMENT
    Damekoret fyller 5 år og feirer med åpenøvelse, kaffe og jubileumskake.
    Velkommen som publikum til øvelsa vår.

    20.00: Vrimmelquiz, Bygdapøbben
    GRATISARRANGEMENT
    Velkommen til en uhøytidelig og sosial quizkveld på Bygdapøbben. Bygdeungdomslaget har laget spørsmål og er quizmaster denne kvelden. Ta med venner og kolleger og test allmennkunnskapene. Her kan du delta på lag eller solo. 

    10.30: Harry Påtter (med Å), Rennebu barne- og ungdomsskole
    Gratisarrangement for elevene
    I Harry Påtter (med Å) er det ikke trollmenn, men tryllekunstnere som læres opp på Galtvort. I dette universet er det korttriks, mynttriks og sage-en-dame-i-to triks som er det mest prestisjefylte, men det går også rykter om at noen sitter på en hemmelighet om en bortglemt kunst, nemlig ekte magi.
    I forestillingen Harry Påtter (med Å) blander den magiske verdenen til Harry Potter-bøkene seg med de mange illusjonene i tryllekunstnerverdenen.
    Denne forestillingen skal i ekte Madam Pysj-stil være; detaljrik, engasjerende, kreativt og velkoreografert fra ende til annen.

    12.00: Harry Påtter (med Å), Rennebu barne - og ungdomsskole
    Gratisarrangement for elevene
    I Harry Påtter (med Å) er det ikke trollmenn, men tryllekunstnere som læres opp på Galtvort. I dette universet er det korttriks, mynttriks og sage-en-dame-i-to triks som er det mest prestisjefylte, men det går også rykter om at noen sitter på en hemmelighet om en bortglemt kunst, nemlig ekte magi.
    I forestillingen Harry Påtter (med Å) blander den magiske verdenen til Harry Potter-bøkene seg med de mange illusjonene i tryllekunstnerverdenen.
    Denne forestillingen skal i ekte Madam Pysj-stil være; detaljrik, engasjerende, kreativt og velkoreografert fra ende til annen.

    18.30: Barnas Halloween på biblioteket
    Bokstavjakt og bokjakt!
    Alle som deltar får en liten overraskelse og alle som kommer i kostyme er med i trekningen av premie!

    11.00: Pocuskonsert, Rennebu helsesenter
    Gratiskonsert for beboere

    11.00: Besteforeldre og barnebarnkonsert med Aksel Kolstad, biblioteket
    GRATISARRANGEMENT
    Åpen konsert i biblioteket med selveste Aksel Kolstad. Hva kan du forvente? MYE! Men ingen vet helt hva. Aksel Kolstad er et kreativt unikum som spiller de fineste, merkligste og artigste toner, samtidig er han helt RÅ på SUP(stand-up paddeling), er ambassadør for idrett uten alkohol, han har en gullfisk som heter Igor og den har han av og til med seg på konsert. 
    Møt opp til en spennende konsert.

    20.30: Middagskonsert på Makrastuggu/joker, Nerskogen
    Gratis inngang, salg av mat og drikke.
    Trioen Pocus byr på vakre toner og Torill byr på deilig mat og drikke. Ta en pust i bakken og nyt kvelden på Markastuggu på Nerskogen. 

    21.00: Halloween-pub på Bygdapøbben
    Inngang: 100 kr, betales i døra
    Kle deg ut, inviter venner og bli med på en uhyggelig kveld sammen. Premiering av beste kostyme!

    Hele dagen - VRIMMELDAGEN
    Vi oppfordrer alle til å gjøre et stunt i dag, hvor som helst, når som helst - bli med å spre kultur rundt om i hele kommunen. Et dikt ved bensinpunmpa, en sang ved fruktavdelinga på Joker eller en dans på parkeringsplassen? Alt er mulig, alt er lov. Hva gjør du?

    20.00: "Bak vesterfjeldet", konsert med Ingrid Storlimo m/band, Hurrundstuggu på Voll
    Inngang: 220 kr - billetter kjøpes HER. 
    Ingrid Storlimo gir i høst ut soloplata "Bak vesterfjeldet", med folkemusikk fra Gauldalen. På denne konserten spiller vi musikken fra plata med fullt band: Ingrid Storlimo (vokal), Ronny Kjøsen (trekkspell og tangenter), Stian Lundberg (trommer), Jo Ranheim (gitar), Øyvind Smidt (fele og mandolin), Arnstein Solem (saxofon) og Morten Berger Stai (kontrabass).

    10.00: Animalium, Voll barnehage
    Gratisarrangement for barnehagebarna
    Animalium i barnehagen er en overraskelsesforestilling, et stunt eller en performance med «rare dyr» som besøker barnehagen.

    13.00: Animalium, Vonheim barnehage
    Gratisarrangement for barnehagebarna
    Animalium i barnehagen er en overraskelsesforestilling, et stunt eller en performance med «rare dyr» som besøker barnehagen.

    14.00 - 16.00: Åpen dag med Rennebu seniordans, kultursalen
    GRATISARRANGEMENT
    Dans er artig og sunt, og noe alle burde gjøre jevnt og trutt. Rennebu seniordans åpner dørene til en lavterskel aktivitetsdag i kultursalen. 

    18.00: Rennebumestern premierevisning, kultursalen
    Inngang: uavklart
    Du inviteres til premierefest i kultursalen med samarbedispartnere og deltakere. Første episode sendes på kinolerrete denne kvelden og arrangøren har noen overraskelser på lur.

    19.00: "Sammen om Vrimmel", Støren kulturhus
    Inngang: 150 kr, betales i døra eller bestilles på nett HER.
    Regional Vrimmelaften med artister fra alle tre Vrimmelkommunene - Rennebu, Midtre Gauldal og Holtålen. Fra Rennebu kommer damekoret Røst og dikter/forfatter/fotograf/debattant Marianne Dolpen. 
    Kjøp billett

    12.00: Offisiell åpning av Trønderenergi Arena, aktivitetsparken
    GRATISARRANGEMENT
    Snorklipp, taler og aktivitet i parken. Formell åpning av parken.

    20.00: Vrimmelquiz, Bygdapøbben
    GRATISARRANGEMENT
    Velkommen til en uhøytidelig og sosial quizkveld på Bygdapøbben. Bygdeungdomslaget har laget spørsmål og er quizmaster denne kvelden. Ta med venner og kolleger og test allmennkunnskapene. Her kan du delta på lag eller solo. 

    12.00: Konsert med musikkstudentene, Voll skole
    Gratisarrangement for elevene på skolen

    18.00: Lokale stemmers aften, biblioteket
    GRATISARRANGEMENT
    Bli med inn i biblioteket og opplev stemningsfulle dikt og bilder av Marianne Dolpen og ta et dypdykk inn i boka Rennebumålet sammen med forfatteren sjøl, Joar Fjellstad. 
    Stemning og kunnskap gjennom både formidling og i dialog med publikum.

    11.00: Konsert med Dur & Wold, omsorgsboligene på Berkåk
    Gratiskonsert for beboere og gjester

    14.00 - 20.00: Rennebumartnan OMSTART
    Endeling tilbake! Her kommer Rennebumartnan i en litt ny versjon og på et helt nytt tidspunkt! Igjen bugner Rennebu av kvalitetshåndverk og spennende norsk design gjennom tre dager. 
    For mer informasjon: www.rennebumartnan.no 

    20.00: Martnaspub, bygdapøbben
    Velkommen til martnaspøbb.

    10.00 - 17.00: Rennebumartnan OMSTART

    20.00: Stand up med Are Sende Osen, Bygdapøbben
    Inngang: 300 kr, forhåndssalg av billetter på Bygdasentret
    Are Sende Osen er prisbelønnet komiker og programleder i TV og Radio.
    Han er bla. kjent fra TV- programmene «På Tro og Are» og «Normal Galskap» og radioprogrammene XL, BareAre og Lønsj.
    Men mest kjent er han nok ifra radioprogrammet «Are og Odin» Faktisk er det mange mennesker som bruker å mumle og/ eller rope «Are og Odin» når de ser ham på gaten enda han bare er èn person. At han forleden dag ble forvekslet med Tore Strømøy i Pirbadet i trondheim er verken her eller der og har ikke noe med dette å gjøre.
    Småbarnsforeldre vil muligens kjenne igjen stemmen hans i dukkefiguren Gilbert i barne-TV programmet «Bamselegen».
    Are har også aktuell med podkastserien «Kongerekka» som handler om de gamle norske kongene.
    Are har drevet med stand up og underholdning i over 20 år. Med sin ledige og spontane stil blander han humor, alvor, glede og svartsinn. Han balanserer hårfint på grensen til det vulgære men snubler (nesten) aldri over.
    Osen kan tulle med mye rart men hvor det blir av sokkene i vaskemaskina er ikke noe han undres over på standup- scenen.
    Are forteller at han ser fram med stolthet og glede til å være med på Vrimmelfestifalen Sør, nærmere bestemt Bygdapøbben. Publikum anbefales å ta på seg nyrebelte under showet hans, slik at de skal unngå å le på seg brokk.

    10.00 - 17.00: Rennebumartnan OMSTART

    Sist endret: 01.11.2021

    Fant du det du lette etter?

    Takk for din tilbakemelding

    Hva forsøkte du å finne?


    Helse og omsorg
    /helse-og-omsorg
    http://www.nrk.no/
    Hjemmesykepleie/hjemmehjelp
    http://www.nrk.no/
    Hjelpemidler
    http://www.nrk.no/
    Sykehjem
    Forvaltningskontoret
    /innhold/helse-og-omsorg/forvaltningskontoret/
    Forvaltningskontoret
    /innhold/helse-og-omsorg/koordinerende-enhet4/
    Koordinerende enhet
    /innhold/kultur-og-fritid/ledsagerbevis/
    Ledsagerbevis
    /innhold/helse-og-omsorg/parkeringstillatelse-for-forflytningshemmede/
    Parkeringstillatelse for forflytningshemmede
    /innhold/helse-og-omsorg/transporttjenester/
    Transporttjenester (TT-kort)
    /innhold/helse-og-omsorg/trygghetsalarm/
    Trygghetsalarm
    /innhold/helse-og-omsorg/velferdsteknologi/
    Velferdsteknologi
    Hjemmetjenester
    /innhold/helse-og-omsorg/avlastning/
    Avlastning
    /innhold/helse-og-omsorg/hjelpemidler-ergoterapeut/
    Hjelpemidler/ ergoterapeut
    /innhold/helse-og-omsorg/hjemmehjelp/
    Hjemmehjelp
    /innhold/helse-og-omsorg/hjemmesykepleie/
    Hjemmesykepleie
    /innhold/helse-og-omsorg/hverdagsrehabilitering/
    Hverdagsrehabilitering
    /innhold/helse-og-omsorg/kreftomsorg/
    Kreftomsorg
    /innhold/helse-og-omsorg/matlevering/
    Matlevering
    /innhold/helse-og-omsorg/avlastning/
    Pårørendestøtte
    /innhold/helse-og-omsorg/personlig-assistent/
    Personlig assistent
    /innhold/helse-og-omsorg/trygghetsalarm/
    Trygghetsalarm
    /innhold/helse-og-omsorg/velferdsteknologi/
    Velferdsteknologi
    Helse - og omsorgstjenester
    /innhold/helse-og-omsorg/fysioterapi/
    Fysioterapi
    /innhold/helse-og-omsorg/frisklivssentralen/
    Frisklivssentralen
    /innhold/helse-og-omsorg/helseplattformen/
    Helseplattformen
    /innhold/helse-og-omsorg/hjelpemidler-ergoterapeut/
    Hjelpemidler/ ergoterapeut
    /innhold/helse-og-omsorg/interkommunalt-brukerpanel/
    Interkommunalt brukerpanel psykiatri og rus
    /innhold/helse-og-omsorg/koordinerende-enhet4/
    Koordinerende enhet
    /innhold/helse-og-omsorg/lege/
    Lege
    /innhold/helse-og-omsorg/psykisk-helse/
    Psykisk helse
    /innhold/helse-og-omsorg/psykisk-helse/
    Rus
    /innhold/helse-og-omsorg/sykehjem/
    Sykehjem
    /innhold/helse-og-omsorg/tannlege/
    Tannlege
    Barn og familie
    /innhold/helse-og-omsorg/barnevernstjenesten/
    Barnevernstjenesten
    https://www.bufdir.no/Familie/Kontor/Trondheim/
    _blank
    Familievernkontor
    /innhold/helse-og-omsorg/fysioterapi/
    Fysioterapi
    /innhold/helse-og-omsorg/helsestasjon/
    Helsestasjon
    /innhold/helse-og-omsorg/skolehelsetjenesten/
    Skolehelsetjenesten
    /innhold/helse-og-omsorg/helsestasjon/#heading-h2-5
    Svangerskap og fødsel
    Botilbud
    /innhold/helse-og-omsorg/bostotte/
    Bostøtte
    /innhold/helse-og-omsorg/flyktningetjenesten/
    Flyktningetjenesten
    /innhold/helse-og-omsorg/kommunal-utleiebolig/
    Kommunal utleiebolig
    /innhold/helse-og-omsorg/omsorgsbolig-trygdebolig/
    Omsorgsbolig/ Trygdebolig
    Arbeids - og aktivitetstilbud
    /innhold/helse-og-omsorg/aktivitetskontakt/
    Aktivitetskontakt
    /innhold/helse-og-omsorg/arbeidssenter/
    Arbeidssenter
    /innhold/helse-og-omsorg/dagsenter/
    Dagsenter
    /nyheter/dagtilbud-for-personer-med-demens/
    Dagtilbud for personer med demens
    Andre tjenester
    /innhold/helse-og-omsorg/hukommelsesteam/
    Hukommelsesteam
    /innhold/helse-og-omsorg/miljorettet-helsevern/
    Miljørettet helsevern
    https://helsenorge.no/pasient-og-brukerombudet/trondelag
    _blank
    Pasient - og brukerombud
    /innhold/helse-og-omsorg/reisevaksiner/
    Reisevaksiner
    /innhold/helse-og-omsorg/sterk-og-stodig/
    Sterk og stødig
    https://www.fylkesmannen.no/nb/Vergemal/
    Verge
    NAV
    https://www.nav.no/
    _blank
    NAV
    Teknisk og eiendom
    /teknisk-og-eiendom
    /innhold/teknisk-og-eiendom/byggesak/Byggesaksregler/
    Skal du bygge?
    Skal du bygge?
    Eiendom
    /innhold/teknisk-og-eiendom/boligtomter/
    Boligtomter
    /innhold/helse-og-omsorg/bostotte/
    Bostøtte
    /innhold/teknisk-og-eiendom/eiendomsskatt2/
    Eiendomsskatt
    /innhold/teknisk-og-eiendom/hytte-i-rennebu/
    Hytte i Rennebu
    https://infoland.ambita.com/#/
    _blank
    Infoland
    /innhold/politikk-og-administrasjon/okonomi/betalingssatser-og-fakturering/
    Kommunale avgifter
    /innhold/teknisk-og-eiendom/startlan/
    Startlån
    Planer og kart
    /innhold/teknisk-og-eiendom/kart-pa-nett/
    Kart på nett
    /innhold/teknisk-og-eiendom/reguleringsplaner/
    Reguleringsplaner
    /innhold/politikk-og-administrasjon/kunngjoringer-horinger/
    _blank
    Kunngjøringer og høringer
    /globalassets/bygg-plan-og-utslipp/tilsynsstrategi-og-ulovlighetsoppfolging-2023-2025.pdf
    Tilsynsstrategi og ulovlighetsoppfølging 2023-2025
    Avfall
    /innhold/teknisk-og-eiendom/avfall/
    Søppel
    https://www.remidt.no/#!/main
    _blank
    Åpningstider miljøstasjon
    https://www.remidt.no/
    Tømmekalender
    https://www.hamos.no/returpunkter/
    _blank
    Returpunkter hytteavfall
    /innhold/teknisk-og-eiendom/bygge-soppelskur/
    Bygge søppelskur?
    /innhold/landbruk-nering/fremmede-arter/
    Fremmede arter
    Deling og oppmåling
    /innhold/teknisk-og-eiendom/deling-av-eiendom-skille-ut-tomt/
    Deling av eiendom (skille ut tomt)
    /innhold/teknisk-og-eiendom/oppmaling/
    Oppmåling
    Skal du bygge?
    /innhold/teknisk-og-eiendom/byggesak/skal-du-bygge/
    Skal du bygge, rive eller endre?
    /innhold/teknisk-og-eiendom/bygge-soppelskur/
    Bygge søppelskur?
    /innhold/teknisk-og-eiendom/dispensasjoner/
    Dispensasjon
    /innhold/teknisk-og-eiendom/reguleringsplaner/
    Reguleringsplaner
    /innhold/teknisk-og-eiendom/nabovarsel/
    Nabovarsel
    /innhold/teknisk-og-eiendom/utslipp/
    Utslipp
    /innhold/teknisk-og-eiendom/byggesak/gjerde-fritidseiendom/
    Gjerde fritidseiendom
    /innhold/teknisk-og-eiendom/skjema/
    Skjema
    /innhold/teknisk-og-eiendom/boligtomter/
    Boligtomter
    /globalassets/bygg-plan-og-utslipp/tilsynsstrategi-og-ulovlighetsoppfolging-2023-2025.pdf
    Tilsynsstrategi og ulovlighetsoppfølging
    Vann og avløp
    /innhold/teknisk-og-eiendom/vann-og-avlop/
    Vann og avløp
    /innhold/teknisk-og-eiendom/kommunalteknisk-va-norm/
    Kommunalteknisk VA-norm
    /innhold/teknisk-og-eiendom/private-anlegg/
    Privat vannforsyning
    /innhold/teknisk-og-eiendom/utslipp/
    Utslipp
    /innhold/teknisk-og-eiendom/sms-varsling-fra-kommunen/
    Varsling til innbyggere
    Vei
    /innhold/teknisk-og-eiendom/bompenger-private-veier/
    Bompenger private veier
    /innhold/teknisk-og-eiendom/e6/
    E6 Ulsberg - Vindåsliene
    /innhold/teknisk-og-eiendom/fylkesveg-700-berkak-sentrum/
    Fylkesveg 700/ Berkåk sentrum
    /innhold/teknisk-og-eiendom/gravemelding/
    Gravemelding
    /innhold/teknisk-og-eiendom/vei/
    Kommunale veier
    /innhold/teknisk-og-eiendom/lagring-av-tommer-langs-kommunale-veier/
    Lagring av tømmer langs kommunale veier
    /innhold/politikk-og-administrasjon/planer/#heading-h2-6
    _blank
    Trafikksikkerhetsplan
    /innhold/teknisk-og-eiendom/trafikksikker-kommune/
    Trafikksikker kommune
    Brann og feiing
    /innhold/teknisk-og-eiendom/brann-og-feiing/
    Brann og feiing
    Barnehage og skole
    /barnehage-og-skole
    Skole og SFO
    /innhold/barnehage-og-skole/rennebu-barne--og-ungdomsskole/
    Rennebu barne- og ungdomsskole
    /innhold/barnehage-og-skole/sfo/
    SFO
    /innhold/barnehage-og-skole/skolerute/
    Skolerute
    /innhold/barnehage-og-skole/skoleskyss/
    Skoleskyss
    /innhold/barnehage-og-skole/skolemiljo/
    Skolemiljø
    /innhold/barnehage-og-skole/skoleplass-og-skolebytte/
    Skoleplass og skolebytte
    /innhold/helse-og-omsorg/skolehelsetjenesten/
    Skolehelsetjenesten
    https://skole.visma.com/rennebu
    _blank
    Visma Flyt Skole
    https://my.showbie.com/signin
    _blank
    Showbie
    https://foresatt.azurewebsites.net/?onBehalfOf=ZokratesRennebu
    _blank
    Zokrates
    http://www.rennebuenspire.no/
    _blank
    Voll skole as
    Barnehager
    /innhold/barnehage-og-skole/barnehager-i-rennebu/
    Barnehager i Rennebu
    /innhold/barnehage-og-skole/betaling/
    Betaling
    /innhold/barnehage-og-skole/sok-barnehageplass/
    Søk barnehageplass
    /globalassets/barnehage/2023-2024-tidsplan-for-barnehagene-i-rennebu.pdf
    Tidsplan for barnehagene i Rennebu
    /globalassets/barnehage/voll/2023-2024--arsplan-med-progresjonsplan-voll-barnehage.pdf
    Årsplan Voll barnehage
    /globalassets/barnehage/vonheim/arsplan-2023-2024-vonheim-barnehage-med-progresjonsplan.pdf
    Årsplan Vonheim barnehage
    /innhold/barnehage-og-skole/vedtekter-barnehage/
    Vedtekter barnehage
    /innhold/barnehage-og-skole/barnehagemiljo/
    Barnehagemiljø
    https://www.fhi.no/sv/barnehage/nar-ma-barnet-vare-hjemme-fra-barne/
    _blank
    Når må barnet være hjemme?
    /innhold/barnehage-og-skole/barnehagefakta.no/
    Barnehagefakta.no
    Voksenopplæring
    /innhold/barnehage-og-skole/grunnskole-for-voksne/
    Grunnskole for voksne
    /innhold/barnehage-og-skole/introduksjonsprogrammet/
    Introduksjonsprogrammet
    /innhold/barnehage-og-skole/norsk-med-samfunnskunnskap/
    Norskkurs for minoritetsspråklige voksne
    /innhold/helse-og-omsorg/flyktningetjenesten/
    Flyktningetjenesten
    Annet
    /innhold/barnehage-og-skole/kulturskolen-i-rennebu/
    Kulturskolen
    /innhold/barnehage-og-skole/pp-tjenesten-i-rennebu/
    PP-tjenesten
    https://www.trondelagfylke.no/vare-tjenester/folkehelse-idrett-frivillighet/ungdom/mobbeombudet/
    _blank
    Mobbeombud
    /Recycle-Bin/sja-me/
    Sjå me-sammen for barn og unge i Rennebu
    /globalassets/skole/vedtatt-eier-melder-deg-forteller-2023.pdf
    Vedtatt Eier melder, deg forteller 2023
    /globalassets/skole/vedtatt-plan-for-kompetanse--og-kvalitetsutvikling-i-barnehagene-skolen-kulturskolen-og-pp-tjenesten-i-rennebu-2023-2026.pdf
    Vedtatt Plan for kompetanse- og kvalitetsutvikling i barnehagene, skolen, kulturskolen og PP-tjenesten i Rennebu 2023-2026
    Kultur og fritid
    /kultur-og-fritid
    ~/link/c0496dfbae2c43758f726c695b313620.aspx
    Kulturskolen
    Fritid
    /innhold/helse-og-omsorg/rennebu-i-sommer/
    Rennebu i sommer
    /innhold/kultur-og-fritid/rennebuhallen/
    Rennebuhallen
    /innhold/kultur-og-fritid/jegerprove/
    Jegerprøve
    /innhold/kultur-og-fritid/balforbud/
    Bålforbud
    /innhold/kultur-og-fritid/bandtvang/
    Båndtvang
    /globalassets/landbruk/reinvettregler.png
    Reinvettregler
    https://www.tt.no/barnas-naturverden/
    _blank
    Barnas naturverden
    /innhold/kultur-og-fritid/hjem-for-en-50-lapp/
    Hjem for en 50-lapp
    /innhold/kultur-og-fritid/fritidsklubben/
    Fritidsklubben
    /innhold/kultur-og-fritid/motorklubben/
    Motorklubben
    https://rennebu.com/
    _blank
    Opplev Rennebu
    /innhold/kultur-og-fritid/motorferdsel/
    Motorferdsel
    /innhold/kultur-og-fritid/reise-kollektivt/
    Reise kollektivt
    https://rennebu.com/lag-foreninger
    _blank
    Lag og foreninger
    Kultur
    /innhold/kultur-og-fritid/bibliotek/
    Bibliotek
    /innhold/barnehage-og-skole/kulturskolen-i-rennebu/
    Kulturskolen
    /innhold/kultur-og-fritid/fritidsklubben/
    Fritidsklubben
    /innhold/kultur-og-fritid/ungdommens-kulturmonstring/
    Ung kultur møtes(UKM)
    /innhold/kultur-og-fritid/kino/
    Kino i Kultursalen
    http://www.rennebumartnan.no/
    _blank
    Rennebumartnan
    /innhold/kultur-og-fritid/pilgrimsleden/
    Pilgrimsleden
    /innhold/kultur-og-fritid/kulturpris/
    Kulturpris
    https://www.youtube.com/watch?v=z09OlX1wMwk
    _blank
    Rennebufilmen
    /innhold/kultur-og-fritid/kulturlandskap/
    Kulturlandskap
    /innhold/kultur-og-fritid/kulturminner/
    Kulturminner
    Opplevelser
    /innhold/helse-og-omsorg/rennebu-i-sommer/
    Rennebu i sommer
    /innhold/kultur-og-fritid/aktivitetsparken/
    Aktivitetsparken
    https://www.tt.no/barnas-naturverden/
    Barnas naturverden
    /innhold/kultur-og-fritid/jakt-og-fiske/
    Jakt og fiske
    /innhold/kultur-og-fritid/skiloyper/
    Skiløyper
    https://www.visbrosjyre.no/RennebuKommune/WebView/
    Velkommen til Rennebu
    Tilskudd og støtteordninger
    /innhold/kultur-og-fritid/ledsagerbevis/
    Ledsagerbevis
    /innhold/kultur-og-fritid/spillemidler/
    Spillemidler
    /innhold/kultur-og-fritid/kulturmidler/
    Kulturmidler
    /innhold/kultur-og-fritid/stipend-for-unge-utovere/
    Stipend for unge utøvere
    Landbruk og næring
    /landbruk-og-naring
    Landbruk
    /innhold/landbruk-nering/landbrukseiendom-og-konsesjon/
    Landbrukseiendom og konsesjon
    /innhold/landbruk-nering/tilskudd-og-erstatning/
    Tilskudd og erstatning
    /innhold/landbruk-nering/jordbruk/
    Jordbruk
    /innhold/landbruk-nering/skogbruk/
    Skogbruk
    /innhold/landbruk-nering/reindrift/
    Reindrift
    /innhold/landbruk-nering/beite-og-gjerding/
    Beite og gjerding
    /innhold/landbruk-nering/prosjekt-beitebur/
    Prosjekt beitebur
    /innhold/landbruk-nering/husdyr/
    Husdyr
    Utmark og vilt
    /innhold/landbruk-nering/viltpakjorsler/
    Viltpåkjørsler
    /innhold/landbruk-nering/rovviltforvaltning/
    Rovviltforvaltning
    /innhold/kultur-og-fritid/jegerprove/
    Jegerprøve
    /innhold/kultur-og-fritid/bandtvang/
    Båndtvang
    /globalassets/landbruk/reinvettregler.png
    Reinvettregler
    /innhold/kultur-og-fritid/jakt-og-fiske/
    Jakt og fiske
    /innhold/kultur-og-fritid/motorferdsel/
    Motorferdsel
    /innhold/landbruk-nering/vegetasjonskart-og-naturtyper/
    Vegetasjon og kulturlandskap
    /innhold/landbruk-nering/fremmede-arter/
    Fremmede arter
    Kart
    /innhold/landbruk-nering/gardskart/
    Gårdskart
    /innhold/landbruk-nering/vegetasjonskart-og-naturtyper/
    Vegetasjonskart
    /innhold/teknisk-og-eiendom/kart-pa-nett/
    Kart på nett
    Bonde
    /innhold/landbruk-nering/ny-bonde/
    Ny bonde
    /innhold/landbruk-nering/bonden-i-stress-og-ensomhet-krise/
    Bonden i stress og ensomhet
    /innhold/landbruk-nering/stolt-fjellbonde/
    Stolt fjellbonde
    /nyheter/fjellandbrukskonferansen-2022/
    Fjellandbrukskonferansen
    Planer
    /innhold/landbruk-nering/landbruksplan-og-beiteplan/
    Landbruksplan
    /innhold/landbruk-nering/beiteplan/
    Beiteplan
    Verneområder
    /innhold/landbruk-nering/verneomrader/
    Trollheimen landskapsverneområde
    /innhold/landbruk-nering/forollhogna-nasjonalpark/
    Forollhogna Nasjonalpark
    /innhold/landbruk-nering/naturreservat/
    Naturreservat
    Bygdeutviklingsmidler
    /innhold/landbruk-nering/investerings--og-bedriftsutviklingsmidlene/
    Investerings- og bedriftsutviklingsmidlene
    Næringsliv
    /innhold/landbruk-nering/naring-i-rennebu/
    Næring i Rennebu
    /innhold/landbruk-nering/naringshagen/
    Næringshagen
    /innhold/landbruk-nering/starte-bedrift/
    Starte bedrift?
    /innhold/landbruk-nering/tilskudd-sommerjobb-for-ungdom/
    Tilskudd sommerjobb for ungdom
    Politikk og administrasjon
    /politikk-og-administrasjon
    Politikk
    /innhold/politikk-og-administrasjon/Politikere/
    Politikere
    /innhold/politikk-og-administrasjon/rad-og-utvalg/
    Råd og utvalg
    /innhold/politikk-og-administrasjon/politiske-moter/
    Politiske møter
    https://delegering.kf.no/delegering/publikum/5022
    _blank
    Delegeringsreglement
    Beredskap
    /innhold/politikk-og-administrasjon/nar-krisen-inntreffer/
    Når krisen inntreffer
    https://www.sikkerhverdag.no/egenberedskap
    _blank
    Råd om egenberedskap
    /innhold/politikk-og-administrasjon/politikontakt/
    Politikontakt
    https://www.statsforvalteren.no/Trondelag/Samfunnssikkerhet-og-beredskap/
    _blank
    Statsforvalteren i Trøndelag
    /innhold/politikk-og-administrasjon/atomulykker-og-jodtabletter/
    Atomulykker og jodtabletter
    Enheter
    /innhold/politikk-og-administrasjon/administrasjon/
    Telefonliste ansatte
    /innhold/politikk-og-administrasjon/organisasjonskart/
    Organisasjonskart
    Økonomi
    /innhold/politikk-og-administrasjon/okonomi/priser-og-gebyrer/
    Priser og gebyrer
    /innhold/politikk-og-administrasjon/okonomi/betalingssatser-og-fakturering/
    Informasjon om fakturering
    /innhold/politikk-og-administrasjon/okonomi/skatteoppkreveren/
    Skatteoppkreveren
    http://revisjonmidtnorge.no/
    Revisor
    Selvbetjening
    /innhold/ledig-stilling/
    Ledig stilling
    /innhold/politikk-og-administrasjon/innlogging-for-ansatte/
    Innlogging for ansatte
    https://prod01.elementscloud.no/publikum/940083672
    Postlister
    /innhold/politikk-og-administrasjon/edialog/
    eDialog
    /innhold/politikk-og-administrasjon/innsyn-i-dokumenter-i-rennebu-kommune/
    Innsyn i dokumenter i Rennebu kommune
    Planer og retningslinjer
    /innhold/politikk-og-administrasjon/kunngjoringer-horinger/
    Kunngjøringer-høringer
    /innhold/politikk-og-administrasjon/planer/
    Planer
    /innhold/politikk-og-administrasjon/etisk-verdigrunnlag/
    Etisk verdigrunnlag
    /innhold/politikk-og-administrasjon/retningslinjer-for-sosiale-medier/
    Retningslinjer for sosiale medier
    /innhold/politikk-og-administrasjon/personvernerklaring/
    Personvernerklæring
    Borgerlig vigsel
    /innhold/politikk-og-administrasjon/gifte-deg/
    Gifte deg?
    Bevillinger
    /innhold/politikk-og-administrasjon/bevillinger/
    Salgsbevilling
    /innhold/politikk-og-administrasjon/serveringsbevilling/
    Serveringsbevilling
    /innhold/politikk-og-administrasjon/skjenkebevilling/
    Skjenkebevilling
    /innhold/politikk-og-administrasjon/ambulerende-bevilling/
    Ambulerende bevilling
    /innhold/politikk-og-administrasjon/skjenkebevilling-for-en-enkeltanledning/
    Skjenkebevilling for en enkeltanledning
    /innhold/politikk-og-administrasjon/etablerer--og-kunnskapsprove/
    Etablerer- og kunnskapsprøve

    Vi bruker informasjonskapsler (cookies) til å optimalisere nettstedet. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer om bruk av informasjonskapsler.