Du er her: Hjem / Nyheter / Vrimmelprogrammet

Innhold

  Vrimmelfestival

  Her er hele programmet!

  Vrimmelfestivalen går fra 23.oktober til og med 7. november - her bugner det av kulturarrangementer for alle! Takket være Trøndelag fylkeskommune og Sparebank1 SMN ble det en kraftfull Vrimmelfestival, og selvfølgelig - det hadde ikke blitt noe uten alle de frivillige som står på å arrangerer alt det flotte som skjer gjennom over 2 uker! Kulturlaget/kulturlivet i dugnadsbygda Rennebu levere til terningkast 6, så kom å nyt alt det positive som skjer!

  16.00 - 18.00: Afternoon Tea på Bakerikafeen
  229,- pr.pers.
  Påmelding senest 20. oktober på telefon 72 42 71 23
  3 etasjer m/sandwich og deilige scones med syltetøy og søte fristelser. Og selvfølgelig herlig te. 

  21.00: Vrimmelpøb med Kristian Raanes på Bygdapøbben
  Inngang: 200 kr, betales i døra
  Dørene åpner kl. 21.00
  Til tross for sin unge alder har Kristian allerede rukket å utmerke seg på flere områder som musiker rundt om i Norges land. Han har lenge vært en populær gitarist blant mange artister og band, i tillegg til å drive som soloartist og trubadur på siden. I Rennebu har han også blitt sett som gitarist til Astrid S., ved jevnlige besøk hos sine besteforeldre som bor på Berkåk og som vikar ved Kulturskolen.

  12.00: Åpning og dåp av dagsturhytta i Rødåsen? 
  GRATISARRANGEMENT
  Det går merka sti fra Rødåsen og frem til turmålet.
  Hva skal hytta hete? Det får du vite under åpningsarrangementet som ellers inneholder offisiell åpning og underholdning.
  Kle deg etter været og ta med mat og noe å sitte på. Vi spanderer bløtkake og bålkaffe - pølser og saft til barna.

  16.00: Barn ikke brud, NRK TV-aksjonen
  I dag går årets TV-aksjon av stabelen og det samles inn penger til Plans arbeid for å motvirke barneekteskap. I Rennebu vil 43 bøssebærer være ute på søndagstur, ta vel imot dem når de kommer.

  18.00: Kulturminnenes fortellerkraft med Kristin Prestvold, biblioteket
  GRATISARRANGEMENT
  Kristin Prestvold gir deg konkrete eksempler på formidlingsarbeid som er gjort med utgangspunkt i Sør-Gjæslingan, Nærøya, og andre steder i fylket. Undervegs får du se tekst, bilder, og film som inspirerer! 
  Foredraget er skreddersydd for deg som er interessert i trøndersk historie og kultur, og for deg som opptatt av kulturminnenes attraksjonskraft -enten de befinner seg der du bor eller i nettskyene.

  18.00: Vrimmelkino med Vitnett, Petter Kanin
  Inngang: 100 kr ved forhåndskjøp på nett, alle under 16 år slipper inn gratis når de kommer(så lenge vi har plasser). Vitnett sponser inngangsbilletten for de under 16 år.Petter kanin, barnefilm.
  Billett
  Varighet 1t 33min.
  Bea, Thomas og kaninene har endelig skapt en familie, men til tross for hans beste innsats klarer ikke Petter å bli kvitt sitt rampete rykte. Når han omsider bestemmer seg for å rømme fra familien, befinner Petter seg i en verden der hans rampestreker blir verdsatt. Når familien risikerer alt for å finne han, må Petter bestemme seg for hva slags kanin han vil være.

  20.00: Vrimmelkino med Vitnett, Aksel
  Inngang: 120 kr ved forhåndskjøp på nett, alle under 16 år slipper inn gratis når de kommer(så lenge vi har plasser). Vitnett sponser inngangsbilletten for de under 16 år.
  Billett
  Varighet 1t 50 min
  «Aksel» forteller historien om en av Norges største idrettsprofiler gjennom tidene, Aksel Lund Svindal. Filmen skildrer dramatiske hendelser i utforløypene, opp- og nedturer i livet utenfor bakken og kampen mot en kropp som sliter med å tåle belastningene. «Aksel» gir et unikt innblikk i en eventyrlig og spektakulær idrettskarriere, og ikke minst i en karriere som går mot slutten, i en film om viljestyrke og samhold.

  11.00: Quintuskonsert på sykehjemmet
  Gratisarrangement for beboere

  17.00: HøstVRIMMEL med kulturskolen, Frivilligsentralen
  Inngang: 50 kr, barn gratis, betales i døra
  Konsert og utstilling av og med elever i Kulturskolen i Rennebu

  19.30: Korkafé på Sandbrekka med Rennebu Mannskor
  Inngang: Gratis
  Salg av kaffe, noe å bite og åresalg
  Arrangør: Gunnes Grendalag

  20.00: "A night in New Orleans", konsert, Åshuset/Gisnås forsamlingshus
  Inngang: 150 kr, kaffe og kake på billetten - betales i døra
  Loddslag med flotte premier
  Gruppa Quintus har med seg vokalist Tricia Boutté fra New Orleans og spiller en stemningsfull konsert i Åshuset, vel verd å få med seg!
  Quintus vil vise frem alt som er av musikalsk lekenhet fra byen som ligger langs Mississippis utløp. "En kveld i New Orleans" tilbyr, varme, glede og masse energi!

  10.00 - 12.00: Den internasjonale teddybjørndagen, bamsefest på biblioteket
  GRATISARRANGEMENT
  Rennebu folkebibliotek inviterer til Bamsefest. I anledning den internasjonale teddybjørndagen oppfordrer vi barna til å ta med kosebamsen sin.
  Her blir det ulike aktiviteter frem til kl 12.00.
  Høytlesing og spennende aktiviteter - enkel servering.

  11.00: Medlemsmøte i Pensjonistforeninga med tema Moskva v/ Joar Fjellstad, kultursalen
  Inngang: 100 kr, inkludere servering, betales i døra
  Rennebu Pensjonistforening ønsker gamle og nye medlemmer velkommen til en spennende formiddag med kutlurelle innslag og spennende foredrag av Joar Fjellstad. 

  19.00: Åpen øvelse med damekoret Røst, kultursalen
  GRATISARRANGEMENT
  Damekoret fyller 5 år og feirer med åpenøvelse, kaffe og jubileumskake.
  Velkommen som publikum til øvelsa vår.

  20.00: Vrimmelquiz, Bygdapøbben
  GRATISARRANGEMENT
  Velkommen til en uhøytidelig og sosial quizkveld på Bygdapøbben. Bygdeungdomslaget har laget spørsmål og er quizmaster denne kvelden. Ta med venner og kolleger og test allmennkunnskapene. Her kan du delta på lag eller solo. 

  10.30: Harry Påtter (med Å), Rennebu barne- og ungdomsskole
  Gratisarrangement for elevene
  I Harry Påtter (med Å) er det ikke trollmenn, men tryllekunstnere som læres opp på Galtvort. I dette universet er det korttriks, mynttriks og sage-en-dame-i-to triks som er det mest prestisjefylte, men det går også rykter om at noen sitter på en hemmelighet om en bortglemt kunst, nemlig ekte magi.
  I forestillingen Harry Påtter (med Å) blander den magiske verdenen til Harry Potter-bøkene seg med de mange illusjonene i tryllekunstnerverdenen.
  Denne forestillingen skal i ekte Madam Pysj-stil være; detaljrik, engasjerende, kreativt og velkoreografert fra ende til annen.

  12.00: Harry Påtter (med Å), Rennebu barne - og ungdomsskole
  Gratisarrangement for elevene
  I Harry Påtter (med Å) er det ikke trollmenn, men tryllekunstnere som læres opp på Galtvort. I dette universet er det korttriks, mynttriks og sage-en-dame-i-to triks som er det mest prestisjefylte, men det går også rykter om at noen sitter på en hemmelighet om en bortglemt kunst, nemlig ekte magi.
  I forestillingen Harry Påtter (med Å) blander den magiske verdenen til Harry Potter-bøkene seg med de mange illusjonene i tryllekunstnerverdenen.
  Denne forestillingen skal i ekte Madam Pysj-stil være; detaljrik, engasjerende, kreativt og velkoreografert fra ende til annen.

  18.30: Barnas Halloween på biblioteket
  Bokstavjakt og bokjakt!
  Alle som deltar får en liten overraskelse og alle som kommer i kostyme er med i trekningen av premie!

  11.00: Pocuskonsert, Rennebu helsesenter
  Gratiskonsert for beboere

  11.00: Besteforeldre og barnebarnkonsert med Aksel Kolstad, biblioteket
  GRATISARRANGEMENT
  Åpen konsert i biblioteket med selveste Aksel Kolstad. Hva kan du forvente? MYE! Men ingen vet helt hva. Aksel Kolstad er et kreativt unikum som spiller de fineste, merkligste og artigste toner, samtidig er han helt RÅ på SUP(stand-up paddeling), er ambassadør for idrett uten alkohol, han har en gullfisk som heter Igor og den har han av og til med seg på konsert. 
  Møt opp til en spennende konsert.

  20.30: Middagskonsert på Makrastuggu/joker, Nerskogen
  Gratis inngang, salg av mat og drikke.
  Trioen Pocus byr på vakre toner og Torill byr på deilig mat og drikke. Ta en pust i bakken og nyt kvelden på Markastuggu på Nerskogen. 

  21.00: Halloween-pub på Bygdapøbben
  Inngang: 100 kr, betales i døra
  Kle deg ut, inviter venner og bli med på en uhyggelig kveld sammen. Premiering av beste kostyme!

  Hele dagen - VRIMMELDAGEN
  Vi oppfordrer alle til å gjøre et stunt i dag, hvor som helst, når som helst - bli med å spre kultur rundt om i hele kommunen. Et dikt ved bensinpunmpa, en sang ved fruktavdelinga på Joker eller en dans på parkeringsplassen? Alt er mulig, alt er lov. Hva gjør du?

  20.00: "Bak vesterfjeldet", konsert med Ingrid Storlimo m/band, Hurrundstuggu på Voll
  Inngang: 220 kr - billetter kjøpes HER. 
  Ingrid Storlimo gir i høst ut soloplata "Bak vesterfjeldet", med folkemusikk fra Gauldalen. På denne konserten spiller vi musikken fra plata med fullt band: Ingrid Storlimo (vokal), Ronny Kjøsen (trekkspell og tangenter), Stian Lundberg (trommer), Jo Ranheim (gitar), Øyvind Smidt (fele og mandolin), Arnstein Solem (saxofon) og Morten Berger Stai (kontrabass).

  10.00: Animalium, Voll barnehage
  Gratisarrangement for barnehagebarna
  Animalium i barnehagen er en overraskelsesforestilling, et stunt eller en performance med «rare dyr» som besøker barnehagen.

  13.00: Animalium, Vonheim barnehage
  Gratisarrangement for barnehagebarna
  Animalium i barnehagen er en overraskelsesforestilling, et stunt eller en performance med «rare dyr» som besøker barnehagen.

  14.00 - 16.00: Åpen dag med Rennebu seniordans, kultursalen
  GRATISARRANGEMENT
  Dans er artig og sunt, og noe alle burde gjøre jevnt og trutt. Rennebu seniordans åpner dørene til en lavterskel aktivitetsdag i kultursalen. 

  18.00: Rennebumestern premierevisning, kultursalen
  Inngang: uavklart
  Du inviteres til premierefest i kultursalen med samarbedispartnere og deltakere. Første episode sendes på kinolerrete denne kvelden og arrangøren har noen overraskelser på lur.

  19.00: "Sammen om Vrimmel", Støren kulturhus
  Inngang: 150 kr, betales i døra eller bestilles på nett HER.
  Regional Vrimmelaften med artister fra alle tre Vrimmelkommunene - Rennebu, Midtre Gauldal og Holtålen. Fra Rennebu kommer damekoret Røst og dikter/forfatter/fotograf/debattant Marianne Dolpen. 
  Kjøp billett

  12.00: Offisiell åpning av Trønderenergi Arena, aktivitetsparken
  GRATISARRANGEMENT
  Snorklipp, taler og aktivitet i parken. Formell åpning av parken.

  20.00: Vrimmelquiz, Bygdapøbben
  GRATISARRANGEMENT
  Velkommen til en uhøytidelig og sosial quizkveld på Bygdapøbben. Bygdeungdomslaget har laget spørsmål og er quizmaster denne kvelden. Ta med venner og kolleger og test allmennkunnskapene. Her kan du delta på lag eller solo. 

  12.00: Konsert med musikkstudentene, Voll skole
  Gratisarrangement for elevene på skolen

  18.00: Lokale stemmers aften, biblioteket
  GRATISARRANGEMENT
  Bli med inn i biblioteket og opplev stemningsfulle dikt og bilder av Marianne Dolpen og ta et dypdykk inn i boka Rennebumålet sammen med forfatteren sjøl, Joar Fjellstad. 
  Stemning og kunnskap gjennom både formidling og i dialog med publikum.

  11.00: Konsert med Dur & Wold, omsorgsboligene på Berkåk
  Gratiskonsert for beboere og gjester

  14.00 - 20.00: Rennebumartnan OMSTART
  Endeling tilbake! Her kommer Rennebumartnan i en litt ny versjon og på et helt nytt tidspunkt! Igjen bugner Rennebu av kvalitetshåndverk og spennende norsk design gjennom tre dager. 
  For mer informasjon: www.rennebumartnan.no 

  20.00: Martnaspub, bygdapøbben
  Velkommen til martnaspøbb.

  10.00 - 17.00: Rennebumartnan OMSTART

  20.00: Stand up med Are Sende Osen, Bygdapøbben
  Inngang: 300 kr, forhåndssalg av billetter på Bygdasentret
  Are Sende Osen er prisbelønnet komiker og programleder i TV og Radio.
  Han er bla. kjent fra TV- programmene «På Tro og Are» og «Normal Galskap» og radioprogrammene XL, BareAre og Lønsj.
  Men mest kjent er han nok ifra radioprogrammet «Are og Odin» Faktisk er det mange mennesker som bruker å mumle og/ eller rope «Are og Odin» når de ser ham på gaten enda han bare er èn person. At han forleden dag ble forvekslet med Tore Strømøy i Pirbadet i trondheim er verken her eller der og har ikke noe med dette å gjøre.
  Småbarnsforeldre vil muligens kjenne igjen stemmen hans i dukkefiguren Gilbert i barne-TV programmet «Bamselegen».
  Are har også aktuell med podkastserien «Kongerekka» som handler om de gamle norske kongene.
  Are har drevet med stand up og underholdning i over 20 år. Med sin ledige og spontane stil blander han humor, alvor, glede og svartsinn. Han balanserer hårfint på grensen til det vulgære men snubler (nesten) aldri over.
  Osen kan tulle med mye rart men hvor det blir av sokkene i vaskemaskina er ikke noe han undres over på standup- scenen.
  Are forteller at han ser fram med stolthet og glede til å være med på Vrimmelfestifalen Sør, nærmere bestemt Bygdapøbben. Publikum anbefales å ta på seg nyrebelte under showet hans, slik at de skal unngå å le på seg brokk.

  10.00 - 17.00: Rennebumartnan OMSTART

  Sist endret: 01.11.2021

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?


  Helse og omsorg
  /helse-og-omsorg
  http://www.nrk.no/
  Hjemmesykepleie/hjemmehjelp
  http://www.nrk.no/
  Hjelpemidler
  http://www.nrk.no/
  Sykehjem
  Forvaltningskontoret
  /innhold/helse-og-omsorg/forvaltningskontoret/
  Forvaltningskontoret
  /innhold/helse-og-omsorg/koordinerende-enhet4/
  Koordinerende enhet
  /innhold/kultur-og-fritid/ledsagerbevis/
  Ledsagerbevis
  /innhold/helse-og-omsorg/parkeringstillatelse-for-forflytningshemmede/
  Parkeringstillatelse for forflytningshemmede
  /innhold/helse-og-omsorg/transporttjenester/
  Transporttjenester (TT-kort)
  /innhold/helse-og-omsorg/trygghetsalarm/
  Trygghetsalarm
  /innhold/helse-og-omsorg/velferdsteknologi/
  Velferdsteknologi
  Hjemmetjenester
  /innhold/helse-og-omsorg/avlastning/
  Avlastning
  /innhold/helse-og-omsorg/hjelpemidler-ergoterapeut/
  Hjelpemidler/ ergoterapeut
  /innhold/helse-og-omsorg/hjemmehjelp/
  Hjemmehjelp
  /innhold/helse-og-omsorg/hjemmesykepleie/
  Hjemmesykepleie
  /innhold/helse-og-omsorg/hverdagsrehabilitering/
  Hverdagsrehabilitering
  /innhold/helse-og-omsorg/kreftomsorg/
  Kreftomsorg
  /innhold/helse-og-omsorg/matlevering/
  Matlevering
  /innhold/helse-og-omsorg/avlastning/
  Pårørendestøtte
  /innhold/helse-og-omsorg/personlig-assistent/
  Personlig assistent
  /innhold/helse-og-omsorg/trygghetsalarm/
  Trygghetsalarm
  /innhold/helse-og-omsorg/velferdsteknologi/
  Velferdsteknologi
  Helse - og omsorgstjenester
  /innhold/helse-og-omsorg/fysioterapi/
  Fysioterapi
  /innhold/helse-og-omsorg/frisklivssentralen/
  Frisklivssentralen
  /innhold/helse-og-omsorg/helseplattformen/
  Helseplattformen
  /innhold/helse-og-omsorg/hjelpemidler-ergoterapeut/
  Hjelpemidler/ ergoterapeut
  /innhold/helse-og-omsorg/koordinerende-enhet4/
  Koordinerende enhet
  /innhold/helse-og-omsorg/lege/
  Lege
  /innhold/helse-og-omsorg/psykisk-helse/
  Psykisk helse
  /innhold/helse-og-omsorg/psykisk-helse/
  Rus
  /innhold/helse-og-omsorg/sykehjem/
  Sykehjem
  /innhold/helse-og-omsorg/tannlege/
  Tannlege
  Barn og familie
  /innhold/helse-og-omsorg/barnevernstjenesten/
  Barnevernstjenesten
  https://www.bufdir.no/Familie/Kontor/Trondheim/
  _blank
  Familievernkontor
  /innhold/helse-og-omsorg/fysioterapi/
  Fysioterapi
  /innhold/helse-og-omsorg/helsestasjon/
  Helsestasjon
  /innhold/helse-og-omsorg/skolehelsetjenesten/
  Skolehelsetjenesten
  /innhold/helse-og-omsorg/helsestasjon/#heading-h2-5
  Svangerskap og fødsel
  /innhold/helse-og-omsorg/sja-me/
  Sjå me-sammen for barn og unge i Rennebu
  Botilbud
  /innhold/helse-og-omsorg/bostotte/
  Bostøtte
  /innhold/helse-og-omsorg/flyktningetjenesten/
  Flyktningetjenesten
  /innhold/helse-og-omsorg/kommunal-utleiebolig/
  Kommunal utleiebolig
  /innhold/helse-og-omsorg/omsorgsbolig-trygdebolig/
  Omsorgsbolig/ Trygdebolig
  Arbeids - og aktivitetstilbud
  /innhold/helse-og-omsorg/aktivitetskontakt/
  Aktivitetskontakt
  /innhold/helse-og-omsorg/arbeidssenter/
  Arbeidssenter
  /innhold/helse-og-omsorg/dagsenter/
  Dagsenter
  /nyheter/dagtilbud-for-personer-med-demens/
  Dagtilbud for personer med demens
  Andre tjenester
  /innhold/helse-og-omsorg/hukommelsesteam/
  Hukommelsesteam
  /innhold/helse-og-omsorg/miljorettet-helsevern/
  Miljørettet helsevern
  https://helsenorge.no/pasient-og-brukerombudet/trondelag
  _blank
  Pasient - og brukerombud
  /innhold/helse-og-omsorg/reisevaksiner/
  Reisevaksiner
  /innhold/helse-og-omsorg/sterk-og-stodig/
  Sterk og stødig
  https://www.fylkesmannen.no/nb/Vergemal/
  Verge
  NAV
  https://www.nav.no/
  _blank
  NAV
  Teknisk og eiendom
  /teknisk-og-eiendom
  /innhold/teknisk-og-eiendom/byggesak/Byggesaksregler/
  Skal du bygge?
  Skal du bygge?
  Eiendom
  /innhold/teknisk-og-eiendom/boligtomter/
  Boligtomter
  /innhold/helse-og-omsorg/bostotte/
  Bostøtte
  /innhold/teknisk-og-eiendom/eiendomsskatt2/
  Eiendomsskatt
  /innhold/teknisk-og-eiendom/hytte-i-rennebu/
  Hytte i Rennebu
  https://infoland.ambita.com/#/
  _blank
  Infoland
  /innhold/politikk-og-administrasjon/okonomi/betalingssatser-og-fakturering/
  Kommunale avgifter
  /innhold/teknisk-og-eiendom/startlan/
  Startlån
  Planer og kart
  /innhold/teknisk-og-eiendom/kart-pa-nett/
  Kart på nett
  /innhold/teknisk-og-eiendom/reguleringsplaner/
  Reguleringsplaner
  /innhold/politikk-og-administrasjon/kunngjoringer-horinger/
  _blank
  Kunngjøringer og høringer
  Avfall
  /innhold/teknisk-og-eiendom/avfall/
  Søppel
  https://www.remidt.no/#!/main
  _blank
  Åpningstider miljøstasjon
  https://www.remidt.no/
  Tømmekalender
  https://www.hamos.no/returpunkter/
  _blank
  Returpunkter hytteavfall
  /innhold/teknisk-og-eiendom/bygge-soppelskur/
  Bygge søppelskur?
  /innhold/landbruk-nering/fremmede-arter/
  Fremmede arter
  Deling og oppmåling
  /innhold/teknisk-og-eiendom/deling-av-eiendom-skille-ut-tomt/
  Deling av eiendom (skille ut tomt)
  /innhold/teknisk-og-eiendom/oppmaling/
  Oppmåling
  Skal du bygge?
  /innhold/teknisk-og-eiendom/byggesak/skal-du-bygge/
  Skal du bygge, rive eller endre?
  /innhold/teknisk-og-eiendom/bygge-soppelskur/
  Bygge søppelskur?
  /innhold/teknisk-og-eiendom/dispensasjoner/
  Dispensasjon
  /innhold/teknisk-og-eiendom/reguleringsplaner/
  Reguleringsplaner
  /innhold/teknisk-og-eiendom/nabovarsel/
  Nabovarsel
  /innhold/teknisk-og-eiendom/utslipp/
  Utslipp
  /innhold/teknisk-og-eiendom/byggesak/gjerde-fritidseiendom/
  Gjerde fritidseiendom
  /innhold/teknisk-og-eiendom/skjema/
  Skjema
  /innhold/teknisk-og-eiendom/boligtomter/
  Boligtomter
  Vann og avløp
  /innhold/teknisk-og-eiendom/vann-og-avlop/
  Vann og avløp
  /innhold/teknisk-og-eiendom/kommunalteknisk-va-norm/
  Kommunalteknisk VA-norm
  /innhold/teknisk-og-eiendom/private-anlegg/
  Privat vannforsyning
  /innhold/teknisk-og-eiendom/utslipp/
  Utslipp
  /innhold/teknisk-og-eiendom/varsling-til-innbyggere/
  Varsling til innbyggere
  Vei
  /innhold/teknisk-og-eiendom/bompenger-private-veier/
  Bompenger private veier
  /innhold/teknisk-og-eiendom/e6/
  E6 Ulsberg - Vindåsliene
  /innhold/teknisk-og-eiendom/fylkesveg-700-berkak-sentrum/
  Fylkesveg 700/ Berkåk sentrum
  /innhold/teknisk-og-eiendom/gravemelding/
  Gravemelding
  /innhold/teknisk-og-eiendom/vei/
  Kommunale veier
  /innhold/teknisk-og-eiendom/lagring-av-tommer-langs-kommunale-veier/
  Lagring av tømmer langs kommunale veier
  /innhold/politikk-og-administrasjon/planer/#heading-h2-6
  _blank
  Trafikksikkerhetsplan
  /innhold/teknisk-og-eiendom/trafikksikker-kommune/
  Trafikksikker kommune
  Brann og feiing
  /innhold/teknisk-og-eiendom/brann-og-feiing/
  Brann og feiing
  Barnehage og skole
  /barnehage-og-skole
  Skole og SFO
  /innhold/barnehage-og-skole/rennebu-barne--og-ungdomsskole/
  Rennebu barne- og ungdomsskole
  /innhold/barnehage-og-skole/sfo/
  SFO
  /innhold/barnehage-og-skole/skolerute/
  Skolerute
  /innhold/barnehage-og-skole/skoleskyss/
  Skoleskyss
  /innhold/barnehage-og-skole/skolemiljo/
  Skolemiljø
  /innhold/barnehage-og-skole/skoleplass-og-skolebytte/
  Skoleplass og skolebytte
  /innhold/helse-og-omsorg/skolehelsetjenesten/
  Skolehelsetjenesten
  https://skole.visma.com/rennebu
  _blank
  Visma Flyt Skole
  https://my.showbie.com/signin
  _blank
  Showbie
  https://foresatt.azurewebsites.net/?onBehalfOf=ZokratesRennebu
  _blank
  Zokrates
  http://www.rennebuenspire.no/
  _blank
  Voll skole as
  Barnehager
  /innhold/barnehage-og-skole/barnehager-i-rennebu/
  Barnehager i Rennebu
  /innhold/barnehage-og-skole/betaling/
  Betaling
  /innhold/barnehage-og-skole/sok-barnehageplass/
  Søk barnehageplass
  /globalassets/barnehage/2023-2024-tidsplan-for-barnehagene-i-rennebu.pdf
  Tidsplan for barnehagene i Rennebu
  /globalassets/barnehage/voll/2023-2024--arsplan-med-progresjonsplan-voll-barnehage.pdf
  Årsplan Voll barnehage
  /globalassets/barnehage/vonheim/arsplan-2023-2024-vonheim-barnehage-med-progresjonsplan.pdf
  Årsplan Vonheim barnehage
  /innhold/barnehage-og-skole/vedtekter-barnehage/
  Vedtekter barnehage
  /innhold/barnehage-og-skole/barnehagemiljo/
  Barnehagemiljø
  https://www.fhi.no/sv/barnehage/nar-ma-barnet-vare-hjemme-fra-barne/
  _blank
  Når må barnet være hjemme?
  /innhold/barnehage-og-skole/barnehagefakta.no/
  Barnehagefakta.no
  Voksenopplæring
  /innhold/barnehage-og-skole/grunnskole-for-voksne/
  Grunnskole for voksne
  /innhold/barnehage-og-skole/introduksjonsprogrammet/
  Introduksjonsprogrammet
  /innhold/barnehage-og-skole/norsk-med-samfunnskunnskap/
  Norskkurs for minoritetsspråklige voksne
  /innhold/helse-og-omsorg/flyktningetjenesten/
  Flyktningetjenesten
  Annet
  /innhold/barnehage-og-skole/kulturskolen-i-rennebu/
  Kulturskolen
  /innhold/barnehage-og-skole/pp-tjenesten-i-rennebu/
  PP-tjenesten
  https://www.trondelagfylke.no/vare-tjenester/folkehelse-idrett-frivillighet/ungdom/mobbeombudet/
  _blank
  Mobbeombud
  /innhold/helse-og-omsorg/sja-me/
  Sjå me-sammen for barn og unge i Rennebu
  /globalassets/skole/vedtatt-eier-melder-deg-forteller-2023.pdf
  Vedtatt Eier melder, deg forteller 2023
  /globalassets/skole/vedtatt-plan-for-kompetanse--og-kvalitetsutvikling-i-barnehagene-skolen-kulturskolen-og-pp-tjenesten-i-rennebu-2023-2026.pdf
  Vedtatt Plan for kompetanse- og kvalitetsutvikling i barnehagene, skolen, kulturskolen og PP-tjenesten i Rennebu 2023-2026
  Kultur og fritid
  /kultur-og-fritid
  ~/link/c0496dfbae2c43758f726c695b313620.aspx
  Kulturskolen
  Fritid
  /innhold/helse-og-omsorg/rennebu-i-sommer/
  Rennebu i sommer
  /innhold/kultur-og-fritid/rennebuhallen/
  Rennebuhallen
  /innhold/kultur-og-fritid/jegerprove/
  Jegerprøve
  /innhold/kultur-og-fritid/balforbud/
  Bålforbud
  /innhold/kultur-og-fritid/bandtvang/
  Båndtvang
  https://www.tt.no/barnas-naturverden/
  _blank
  Barnas naturverden
  /innhold/kultur-og-fritid/hjem-for-en-50-lapp/
  Hjem for en 50-lapp
  /innhold/kultur-og-fritid/fritidsklubben/
  Fritidsklubben
  /innhold/kultur-og-fritid/motorklubben/
  Motorklubben
  https://rennebu.com/
  _blank
  Opplev Rennebu
  /innhold/kultur-og-fritid/motorferdsel/
  Motorferdsel
  /innhold/kultur-og-fritid/reise-kollektivt/
  Reise kollektivt
  https://rennebu.com/lag-foreninger
  _blank
  Lag og foreninger
  Kultur
  /innhold/kultur-og-fritid/bibliotek/
  Bibliotek
  /innhold/barnehage-og-skole/kulturskolen-i-rennebu/
  Kulturskolen
  /innhold/kultur-og-fritid/fritidsklubben/
  Fritidsklubben
  /innhold/kultur-og-fritid/ungdommens-kulturmonstring/
  Ung kultur møtes(UKM)
  /innhold/kultur-og-fritid/kino/
  Kino i Kultursalen
  http://www.rennebumartnan.no/
  _blank
  Rennebumartnan
  /innhold/kultur-og-fritid/pilgrimsleden/
  Pilgrimsleden
  /innhold/kultur-og-fritid/kulturpris/
  Kulturpris
  https://www.youtube.com/watch?v=z09OlX1wMwk
  _blank
  Rennebufilmen
  /innhold/kultur-og-fritid/kulturlandskap/
  Kulturlandskap
  /innhold/kultur-og-fritid/kulturminner/
  Kulturminner
  Opplevelser
  /innhold/helse-og-omsorg/rennebu-i-sommer/
  Rennebu i sommer
  /innhold/kultur-og-fritid/aktivitetsparken/
  Aktivitetsparken
  https://www.tt.no/barnas-naturverden/
  Barnas naturverden
  /innhold/kultur-og-fritid/jakt-og-fiske/
  Jakt og fiske
  /innhold/kultur-og-fritid/skiloyper/
  Skiløyper
  https://www.visbrosjyre.no/RennebuKommune/WebView/
  Velkommen til Rennebu
  Tilskudd og støtteordninger
  /innhold/kultur-og-fritid/ledsagerbevis/
  Ledsagerbevis
  /innhold/kultur-og-fritid/spillemidler/
  Spillemidler
  /innhold/kultur-og-fritid/kulturmidler/
  Kulturmidler
  /innhold/kultur-og-fritid/stipend-for-unge-utovere/
  Stipend for unge utøvere
  Landbruk og næring
  /landbruk-og-naring
  Landbruk
  /innhold/landbruk-nering/landbrukseiendom-og-konsesjon/
  Landbrukseiendom og konsesjon
  /innhold/landbruk-nering/tilskudd-og-erstatning/
  Tilskudd og erstatning
  /innhold/landbruk-nering/jordbruk/
  Jordbruk
  /innhold/landbruk-nering/skogbruk/
  Skogbruk
  /innhold/landbruk-nering/reindrift/
  Reindrift
  /innhold/landbruk-nering/beite-og-gjerding/
  Beite og gjerding
  /innhold/landbruk-nering/prosjekt-beitebur/
  Prosjekt beitebur
  /innhold/landbruk-nering/husdyr/
  Husdyr
  Utmark og vilt
  /innhold/landbruk-nering/viltpakjorsler/
  Viltpåkjørsler
  /innhold/landbruk-nering/rovviltforvaltning/
  Rovviltforvaltning
  /innhold/kultur-og-fritid/jegerprove/
  Jegerprøve
  /innhold/kultur-og-fritid/bandtvang/
  Båndtvang
  /innhold/kultur-og-fritid/jakt-og-fiske/
  Jakt og fiske
  /innhold/kultur-og-fritid/motorferdsel/
  Motorferdsel
  /innhold/landbruk-nering/vegetasjonskart-og-naturtyper/
  Vegetasjon og kulturlandskap
  /innhold/landbruk-nering/fremmede-arter/
  Fremmede arter
  Kart
  /innhold/landbruk-nering/gardskart/
  Gårdskart
  /innhold/landbruk-nering/vegetasjonskart-og-naturtyper/
  Vegetasjonskart
  /innhold/teknisk-og-eiendom/kart-pa-nett/
  Kart på nett
  Bonde
  /innhold/landbruk-nering/ny-bonde/
  Ny bonde
  /innhold/landbruk-nering/bonden-i-stress-og-ensomhet-krise/
  Bonden i stress og ensomhet
  /innhold/landbruk-nering/stolt-fjellbonde/
  Stolt fjellbonde
  /nyheter/fjellandbrukskonferansen-2022/
  Fjellandbrukskonferansen
  Planer
  /innhold/landbruk-nering/landbruksplan-og-beiteplan/
  Landbruksplan
  /innhold/landbruk-nering/beiteplan/
  Beiteplan
  Verneområder
  /innhold/landbruk-nering/verneomrader/
  Trollheimen landskapsverneområde
  /innhold/landbruk-nering/forollhogna-nasjonalpark/
  Forollhogna Nasjonalpark
  /innhold/landbruk-nering/naturreservat/
  Naturreservat
  Bygdeutviklingsmidler
  /innhold/landbruk-nering/investerings--og-bedriftsutviklingsmidlene/
  Investerings- og bedriftsutviklingsmidlene
  Næringsliv
  /innhold/landbruk-nering/naring-i-rennebu/
  Næring i Rennebu
  /innhold/landbruk-nering/naringshagen/
  Næringshagen
  /innhold/landbruk-nering/starte-bedrift/
  Starte bedrift?
  /innhold/landbruk-nering/tilskudd-sommerjobb-for-ungdom/
  Tilskudd sommerjobb for ungdom
  Politikk og administrasjon
  /politikk-og-administrasjon
  Politikk
  /innhold/politikk-og-administrasjon/Politikere/
  Politikere
  /innhold/politikk-og-administrasjon/rad-og-utvalg/
  Råd og utvalg
  /innhold/politikk-og-administrasjon/politiske-moter/
  Politiske møter
  /innhold/politikk-og-administrasjon/valg/kommunestyre--og-fylkestingsvalg-2023/
  Kommunestyre- og fylkestingsvalg 2023
  https://delegering.kf.no/delegering/publikum/5022
  _blank
  Delegeringsreglement
  Beredskap
  /innhold/politikk-og-administrasjon/nar-krisen-inntreffer/
  Når krisen inntreffer
  https://www.sikkerhverdag.no/egenberedskap
  _blank
  Råd om egenberedskap
  /innhold/politikk-og-administrasjon/politikontakt/
  Politikontakt
  https://www.statsforvalteren.no/Trondelag/Samfunnssikkerhet-og-beredskap/
  _blank
  Statsforvalteren i Trøndelag
  /innhold/politikk-og-administrasjon/atomulykker-og-jodtabletter/
  Atomulykker og jodtabletter
  Enheter
  /innhold/politikk-og-administrasjon/administrasjon/
  Telefonliste ansatte
  /innhold/politikk-og-administrasjon/organisasjonskart/
  Organisasjonskart
  Økonomi
  /innhold/politikk-og-administrasjon/okonomi/priser-og-gebyrer/
  Priser og gebyrer
  /innhold/politikk-og-administrasjon/okonomi/betalingssatser-og-fakturering/
  Informasjon om fakturering
  /innhold/politikk-og-administrasjon/okonomi/skatteoppkreveren/
  Skatteoppkreveren
  http://revisjonmidtnorge.no/
  Revisor
  Selvbetjening
  /innhold/ledig-stilling/
  Ledig stilling
  /innhold/politikk-og-administrasjon/innlogging-for-ansatte/
  Innlogging for ansatte
  https://prod01.elementscloud.no/publikum/940083672
  Postlister
  /innhold/politikk-og-administrasjon/edialog/
  eDialog
  /innhold/politikk-og-administrasjon/innsyn-i-dokumenter-i-rennebu-kommune/
  Innsyn i dokumenter i Rennebu kommune
  Planer og retningslinjer
  /innhold/politikk-og-administrasjon/kunngjoringer-horinger/
  Kunngjøringer-høringer
  /innhold/politikk-og-administrasjon/planer/
  Planer
  /innhold/politikk-og-administrasjon/etisk-verdigrunnlag/
  Etisk verdigrunnlag
  /innhold/politikk-og-administrasjon/retningslinjer-for-sosiale-medier/
  Retningslinjer for sosiale medier
  /innhold/politikk-og-administrasjon/personvernerklaring/
  Personvernerklæring
  Borgerlig vigsel
  /innhold/politikk-og-administrasjon/gifte-deg/
  Gifte deg?
  Bevillinger
  /innhold/politikk-og-administrasjon/bevillinger/
  Salgsbevilling
  /innhold/politikk-og-administrasjon/serveringsbevilling/
  Serveringsbevilling
  /innhold/politikk-og-administrasjon/skjenkebevilling/
  Skjenkebevilling
  /innhold/politikk-og-administrasjon/ambulerende-bevilling/
  Ambulerende bevilling
  /innhold/politikk-og-administrasjon/skjenkebevilling-for-en-enkeltanledning/
  Skjenkebevilling for en enkeltanledning
  /innhold/politikk-og-administrasjon/etablerer--og-kunnskapsprove/
  Etablerer- og kunnskapsprøve

  Vi bruker informasjonskapsler (cookies) til å optimalisere nettstedet. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer om bruk av informasjonskapsler.